travaillerchezlidl.be

Travailler chez #TeamLidl
Offres d'emploi Login Favoris

"Werkzekerheid stelt me gerust."

Jeremy hero

Goede balans werk en privé voor mij

"Ik werk al anderhalf jaar als kassamedewerker bij Lidl. Mijn winkel is voor mij een beetje mijn tweede thuis. Op 48 jaar is mijn leven relatief rustig. In het weekend breng ik qualitytime door met mijn gezin, herbron ik en leef ik in het nu."

"Vóór Lidl werkte ik in de textielsector en in de horeca. Maar door de weinig rooskleurige toekomst en de moeilijke werkuren wilde ik mijn horizonten verruimen. Op aanraden van mijn kleine broer klopte ik aan bij Lidl. Sindsdien doe ik mijn job graag en ga ik nooit nog met tegenzin naar het werk."

"Een goed salaris, maar vooral ook een leuke job."

Jérémy, winkelbediende

Lidl was een bewuste keuze

Waarom ik elke dag uit bed kom? Voor de stabiliteit en afwisseling in mijn job. Hier ben ik niet zomaar een kassamedewerker, maar ook een veelzijdige werknemer die kan groeien binnen een dynamisch team. Mijn collega’s zijn meestal jonger dan mij. Maar dat heeft ook zijn voordelen. Zo blijf ik jong van geest! Bij Lidl zorgt de kameraadschap elke dag voor een aangename sfeer. En dan heb ik het nog niet eens over het aantrekkelijke loon en de flexibele verlofdagen. Onze oversten tonen altijd veel begrip wanneer we verlof aanvragen.

Kortom, ik zie mezelf nog vele jaren werken bij Lidl. Voor de collega’s en de klanten wil ik me elke keer opnieuw overtreffen. Hier voel ik me nuttig, gewaardeerd en compleet.

Net als Jérémy, winkelbediende worden?

We zijn de tel kwijt: Lidl blijft maar nieuwe winkels openen. Maar we weten wel heel zeker dat we op zoek zijn naar nieuwe winkelmedewerkers. Bekijk de vacatures uit jouw regio.

Bekijk onze jobaanbiedingen
JEREMY LARGE IMG