travaillerchezlidl.be

Travailler chez #TeamLidl
Offres d'emploi Login Favoris

“Ik hou van de goede sfeer op het werk."

Christophe Hero

De flexibiliteit en het salaris waren erg aantrekkelijk 

Voordat ik bij Lidl kwam werken, werkte ik als nachtmagazijnmedewerker voor een transportbedrijf. Ik ben daar vijf jaar gebleven, maar de uren pasten niet meer bij me op de dag dat ik vader werd. Toen besloot ik in de voetsporen van mijn vrouw te treden en bij Lidl te solliciteren. De flexibiliteit en het salaris waren erg aantrekkelijk. Nu ben ik al vier jaar kassier en ik ben van plan om meer verantwoordelijkheid op me te nemen door hoofdkassier te worden. Ondanks deze carrièrestap verliep mijn start niet zoals gepland. Ik was enorm gestresseerd tijdens mijn eerste gesprek, en had het gevoel dat ik mezelf niet goed genoeg had verkocht. Uiteindelijk gaf Lidl me toch de kans om te beginnen en kijk nu. 

CHristophe 2

 

“Ik vertel graag mopjes en zorg er voor dat er een goede sfeer is, of het nu met mijn collega's of klanten is."

De teamgeest en menselijkheid zijn redenen om hier carrière te maken!

Voor mij is de kers op de taart de goede sfeer op het werk. Ik ben van nature positief en communicatief, dus ik vertel graag grapjes en zorg voor een goede sfeer, of het nu met mijn collega's is of met klanten. Ik vind het heerlijk om contact te hebben met klanten en ik doe er altijd alles aan om ervoor te zorgen dat ze terugkomen. De teamgeest binnen ons team en de werksfeer, maar ook de menselijkheid die Lidl naar zijn werknemers toe uitstraalt, zijn allemaal redenen om hier carrière te willen maken.

 

Net als Christophe winkelbediende worden?

We zijn de tel kwijt: Lidl blijft maar nieuwe winkels openen. Maar we weten wel heel zeker dat we op zoek zijn naar nieuwe winkelmedewerkers. Bekijk de vacatures uit jouw regio.

Ontdek onze jobaanbiedingen