travaillerchezlidl.be

Travailler chez #TeamLidl
Offres d'emploi Login Favoris

"50 jaar en Lidl sloot me in de armen."

Isabelle

Durven springen

Soms moet je durven veranderen in het leven. Ik had er een bewogen carrière op zitten vóór ik bij Lidl aan de slag ging. Bestellingen klaarzetten, zieken verzorgen, metalen onderdelen vouwen, als directiesecretaresse aan de slag gaan ... Om te voorzien in het onderhoud van mijn gezin ging ik tot het uiterste.

Isabelle 2Op dit moment hecht ik meer belang aan werkzekerheid en stabiliteit in mijn leven. Mijn ambitie? Mijn loopbaan in dezelfde Lidl-winkel voortzetten, aan de zijde van mijn collega’s en mijn vaste klanten.

 

Een job met veel afwisseling

Als 52-jarige ben ik trots op mijn parcours. En ik ben Lidl heel dankbaar dat ik ondanks mijn leeftijd hun rangen mocht vervoegen. Er zijn maar weinig bedrijven die mensen van mijn leeftijd zo een kans bieden. Ik ruilde een CBD in voor Lidl, wat een risico was. Maar ik heb er nog geen minuut spijt van! Vandaag ben ik al bijna twee jaar kassamedewerkster bij Lidl. En ik hou van de afwisseling in mijn job. Hier beperken we ons niet tot kassawerk, we vullen ook rekken aan en bakken producten af. Of het nu gaat om de afwisseling, het loon, de flexibele werkuren of de sfeer onder de collega’s en oversten, ik vind alles leuk bij Lidl. Iedereen kan ook een van de vele opleidingen volgen. En soms steken we een handje toe in een andere winkel en maken we kennis met nieuwe collega’s.

Net als Isabelle, winkelbediende worden?

We zijn de tel kwijt: Lidl blijft maar nieuwe winkels openen. Maar we weten wel heel zeker dat we op zoek zijn naar nieuwe winkelmedewerkers. Bekijk de vacatures uit jouw regio.

Ontdek onze jobaanbiedingen