travaillerchezlidl.be

Travailler chez #TeamLidl
Offres d'emploi Login Favoris

"Niet alleen ik, maar ook Lidl wil dat ik groei."

Hero Matthias

Het voelt als thuiskomen 

“Lidl en ik, we go way back. 10 jaar geleden ging ik er al eens aan de slag en het was meteen een goede match. Door privéomstandigheden heb ik het bedrijf verlaten, met grote spijt. Ik ben toen een tijdje aan de slag gegaan bij de concurrentie, maar daar voelde ik me al heel snel een nummer. 10 jaar later sta ik hier terug, en ben ik heel blij om ‘thuis te komen’. Want zo voelt het, en dat gevoel is voor mij heel belangrijk in een job.”

 

Ik draag Lidl en mijn collega's echt in mijn hart

“Dat thuiskomen bij Lidl mag je letterlijk nemen. De collega’s helpen elkaar met zowat alles. Maar Lidl als werkgever doet dat ook. Voor allerlei problemen, zowel op privé- als op werkvlak, krijg je tips en wordt er samen naar oplossingen gezocht. Het is gewoon een extra familie die je hebt, en ik draag Lidl en mijn collega’s echt in mijn hart.”

"Een goeie pré en daar stopt het niet mee."

Matthias, winkelbediende

Matthias image richtext

Lidl motiveert me om de nodige stappen te zetten in de toekomst 

“Ik zie een veelbelovende toekomst voor mij bij Lidl. Ik heb ambities om mijn functie verder uit te breiden tot assistent store manager en zelfs uiteindelijk store manager. Ik ben super gemotiveerd en ik voel ook dat ik die kwaliteiten in mij heb om door te groeien. Bovendien biedt Lidl doorgroeimogelijkheden aan en motiveren ze mij om in de toekomst de nodige stappen te zetten. Omdat ze dat potentieel ook zien!”

Net als Matthias winkelbediende worden?

We zijn de tel kwijt: Lidl blijft maar nieuwe winkels openen. Maar we weten wel heel zeker dat we op zoek zijn naar nieuwe winkelmedewerkers. Bekijk de vacatures uit jouw regio.

Ontdek onze jobaanbiedingen