travaillerchezlidl.be

Travailler chez #TeamLidl
Offres d'emploi Login Favoris

Aan de slag in onze nieuwe winkel in Wondelgem?

Solliciteren
hero-ethan.jpg

Lidl Wondelgem

Eind november 2023 opent onze nieuwe winkel in Wondelgem. Een nieuwe Lidl betekent ook nieuwe kansen om deel uit te maken van #TeamLidl. Graag dichtbij huis aan de slag? En goesting gekregen om mee te stappen in een nieuw verhaal? Word Winkelbediende of Assistant store manager in Lidl Wondelgem.

Wacht niet langer, want Lidl is nu al op zoek naar jou! Om jou voor te bereiden op jouw nieuwe job, kan je nu al aan boord komen en word je opgeleid in onze winkels in de buurt. Solliciteer dus vandaag nog en kom eind november knallen in Wondelgem! 

Openstaande vacatures

Ontdek Lidl Wondelgem op de Lidl Jobbus!

Op zoek naar een nieuwe job? En mag er wat pit inzitten? Da’s perfect! Want voor onze nieuwe winkel in Wondelgem zijn we op zoek naar winkelbedienden en assistant store managers die goesting hebben in een nieuwe carrière.

JobBus

Ce que disent vos futurs collègues

LU_1-1_OverLidl_1.jpg
Jeroen, Duffel

Je travaille à 3 minutes de chez moi.

Travailler près de chez soi n'est pas seulement pratique, c'est aussi bon pour l'atmosphère. Beaucoup de collègues et de clients se connaissent du village.
LU_1-1_Winkelbediende_V1.jpg
Gina, Affligem

Nous nous entraidons volontiers quand qqn veut changer d'horaire.

l'horaire flexible facilite le planification des rendez-vous familiaux. Et si jamais il y a un problème, les collègues m'aident volontiers.
Project teaser Kristel 3
Kristel, store manager Zelzate

Ik vond de regelmaat en structuur die nodig was.

In een vorig leven werkte ik in de horeca. Ik werkte constant, maar of dat was wat ik écht wou? Ik had nood aan meer regelmaat en structuur in mijn leven. Meer dan ik zelf dacht, vond ik die bij Lidl.

« Mes collègues sont toujours là pour m’aider ! »

« Je peux facilement m’adresser à mes supérieurs hiérarchiques. Ils m’écoutent et recherchent toujours une solution appropriée. »

Ethan, Employé de magasin Ingelmunster

Découvrez son histoire
hero-ethan.jpg

« Un salaire mensuel fixe, c'est important pour moi. »

« Je suis très sociable donc le contact avec les clients me plaît. »

Jimmy, Assistant store manager Lommel

Découvrez son histoire
Top content Jimmy

Werken bij Lidl Wondelgem?

In 2022 zijn we verkozen tot de beste supermarkt van België en daarbovenop zijn we al voor de vijfde keer op rij Top Employer. Da kan tellen! Waarom dan nog twijfelen? Bekijk de vacatures in Wondelgem.

Solliciteer nu!