travaillerchezlidl.be

Travailler chez #TeamLidl
Offres d'emploi Login Favoris

Het jobevent voor de jonge, ambitieuze bachelor of master

Inschrijven
header-young-and-logistics

Jobevent Young & Logistics

Het jobevent voor de jonge, ambitieuze bachelor of master die zijn of haar carrière een serieuze start wil geven. Je ambities nemen we serieus. Je krijgt echte kansen om je talent in logistiek en leiding geven te ontdekken. We leiden je op tot je alles van a tot z onder de knie hebt. En daarna? Daarna neem jij de leiding van een logistieke afdeling. Lijkt ons logisch.

Wat hebben we voor jou in petto?

Blik achter de schermen

Onze vijf distributiecentra bieden samen 41.805 vierkante meter aan opslagruimte en zorgen zo voor de bevoorrading van alle Lidl-winkels in België. Op ons jobevent krijg je de unieke kans om ons moderne distributiecentrum in Wevelgem vanbinnen en vanbuiten te ontdekken. En geloof ons, da's de moeite!

Babbel met je toekomstige collega's

Leer je toekomstige collega's alvast beter kennen, zij vertellen je met veel plezier hun verhaal. De manager van het distributiecentrum - of zoals wij hem noemen: Bart - geeft graag meer info over je functie. En onze hr-manager, Caroline voor de collega's, is er om al je vragen te beantwoorden.

Een drankje om af te sluiten

Babbel gezellig verder, vuur alle vragen af die je nog zou hebben en geniet van een drankje om de dag af te sluiten. Er is geen beter moment om al eens te proeven van de sfeer bij #TeamLidl. Wie weet tot binnenkort, op de werkvloer?

LDL-35_MT_Landingspagina_MA2A_Logistiek_Algemeen_01.jpg

Young Talent Program - Logistiek Manager (Bachelor of Master)

Pas afgestudeerd, grote ambities en zin om je carrière een echte kickstart te geven? Dan zit je hier goed. Want in twee jaar tijd word jij opgeleid om het verschil te maken. Je leert de logistieke wereld van Lidl kennen en krijgt daarbij steeds meer verantwoordelijkheid en leidinggevende taken. Keiveel leren en keisnel groeien dus, om daarna aan de slag te gaan bij de afdeling die het best bij je past.

 

LDL-35_MT_Landingspagina_MA2A_Logistiek_Algemeen_03.jpg

Junior operations logistics (Bachelor)

Je eerste job in de logistiek, die doe je toch gewoon bij Lidl. Als junior operations logistics waak je over een efficiënte en correcte werking in het distributiecentrum. Je werkt operationeel én denkt strategisch na over hoe de dingen nog beter kunnen. In no time groeit je ervaring en krijg je meer verantwoordelijkheid. Da's niet moeilijk, als je kan leren van de besten.

 

Inschrijven is helaas niet meer mogelijk

Het event is reeds afgelopen. Wil je toch graag jouw carrière bij Lidl op gang knallen? Ontdek onze vacatures op werkenbijlidl.be