travaillerchezlidl.be

Travailler chez #TeamLidl
Offres d'emploi Login Favoris

"Ik voel me hier geen nummer."

Hero Emmy 2

Goede work-lifebalance

Hiervoor werkte ik als consultant bij een van de ‘big four’. Een interessante job, maar ik zat vanuit Schellebelle dagelijks uren in de auto – met de nodige frustraties tot gevolg. Vier jaar geleden begon ik bij Lidl in Merelbeke. En ik zou het niet anders meer willen. Een goeie work-lifebalance vond ik voor de geboorte van mijn zoontje al belangrijk, maar nu nog meer. En mijn werkgever respecteert die ook. Ja, op dit punt in mijn leven is Lidl écht de perfecte werkgever.

"Ja, op dit punt in mijn leven is Lidl écht de perfecte werkgever."

Emmy, Consultant accounting

Image rich Emmy

Opleidingsmogelijkheden.

Tijdens mijn sollicitatiegesprek vroegen ze hoe mijn Duits was. ‘Oei, mijn Jean-Marie-Pfaff-Duits?’, dacht ik. Maar de initiële stress was nergens voor nodig, want ook de opleidingsmogelijkheden werden meteen besproken. Dat stelde me gerust. Of ik de afgelopen jaren ben gegroeid? Zeker, maar ik heb ook het gevoel dat ik nog méér kan groeien, juist omdat er hier zoveel te leren valt.

Ik ben hier geen nummer.

Je voelt echt dat Lidl moeite doet om je te houden. Dat geeft me het gevoel dat ik hier geen nummer ben. Tijdens een evaluatiegesprek komt bijvoorbeeld altijd de vraag of je het nog interessant vindt op je huidige afdeling, en of er misschien andere dingen zijn waarvan je zou willen proeven. Of ik ooit van afdeling wil veranderen weet ik niet, maar ik vind het fijn te weten dat de optie er is.

Découvrez les histoires de nos

Envie d’exercer une fonction financière ?

Nous ouvrons un nouveau magasin toutes les 3 semaines. Cela signifie que de nouveaux flux de trésorerie, de nouveaux processus commerciaux et de nouvelles questions juridiques surviennent toutes les 3 semaines.

Découvrez nos postes financiers