travaillerchezlidl.be

Travailler chez #TeamLidl
Offres d'emploi Login Favoris

Het verhaal van Mellissa

stories-hero-mellissa.jpg

Het gaat hard bij Lidl.

Maar ik heb zo’n snelle omgeving wel nodig. Op mijn vorige jobs miste ik na een tijd uitdaging. Als er dan iets passeerde dat me triggerde, waagde ik de sprong. Maar hier krijg ik de ene uitdaging na de andere. Dat maakt dat ik de voorbije jaren in een recordtempo ben gegroeid en superveel heb bijgeleerd. Bovendien spreken mijn leidinggevenden en collega’s regelmatig hun waardering voor mij uit. Die bevestiging geeft een extra boost om er altijd voluit voor te gaan.

stories-hero-mellissa.jpg

‘We gaan dat gewoon doén’ is de mentaliteit hier.

Zoals toen ze mij vier jaar geleden vroegen om met Lidl mee te doen aan Open Bedrijvendag. Ik heb er geen seconde over getwijfeld, ook al was ik nog maar net gestart. Ik wist totaal niet wat er op mij af zou komen, maar we zijn er gewoon ingevlogen. Dat was af en toe zweten, ja. Maar negen maanden later hebben we 6.500 bezoekers over de vloer gehad in een van onze distributiecentra. Zo’n groot evenement, dat had ik nog nooit gedaan! Maar bij Lidl kan dat. ‘We gaan dat gewoon doén’ is de mentaliteit hier.

Mijn verdere plannen bij Lidl?

Op dit moment wil ik vooral groeien in mijn rol als teamlead en mezelf geen druk opleggen voor de volgende stap. De manier waarop ik hier uitgedaagd word, mooie projecten kan realiseren en resultaat zie van mijn werk – dat wil ik niet meer kwijt.”

Net als Mellissa ook altijd klaar voor een uitdaging?

Lidl biedt jou alle kansen. Kom elke dag met goesting werken en ga met een voldaan gevoel naar huis!

Bekijk onze vacatures

Découvrez les histoires de nos