travaillerchezlidl.be

Travailler chez #TeamLidl
Offres d'emploi Login Favoris

"Ik had nooit gedacht dat er bij Lidl zoveel mogelijkheden waren."

Hero Naomi 2
Image rich Naomi

Imagocampagnes op tv en in het straatbeeld.

Toen ik nog studeerde, plukte een recruiter mij eruit om bij Lidl op bootcamp te gaan. Ik begon in de winkel om goed te begrijpen hoe Lidl en de retailsector juist werkt om zo door te schuiven naar de marketingafdeling op het hoofdkantoor in Merelbeke. Vandaag werk ik mee aan de imagocampagnes die je op tv en in het straatbeeld ziet. Maar ook enkele events, ons pop-up restaurant “Straffe Kost” en de integraties in de fictieserie “Nonkels” heb ik mee in goede banen helpen leiden. Wil ik straks eens een andere afdeling of functie proberen? Dan staan ze hier zeker voor open en wordt er samen gekeken wat de mogelijkheden hier zijn.

"Er is zoveel dat ik nog wil leren en doen, en je mag hier gewoon echt overal van proeven. "

Naomi

Bouwen op elkaar.

Ik werk nu vijf jaar voor Lidl, dus dat begint al te tellen! Maar ergens anders gaan werken, dat zie ik niet snel gebeuren. Branding is nu eenmaal mijn passie. Er is zoveel dat ik nog wil leren en doen, en je mag hier gewoon echt overal van proeven. Naast het werk dat leuk is, zijn mijn collega’s ook supertof! Tijdens het werk kunnen we echt op elkaar bouwen, maar ook na de uren gaan we gezellig uit eten of op café. We werken allemaal hard, maar vinden die fijne sfeer net zo belangrijk!”

Travailler en tant que spécialiste du marketing ou de la com ?

Lidl a un ingénieux assortiment haut de gamme et des objectifs commerciaux clairs. Cela mérite une communication et un marketing performants, aussi bien en externe qu’en interne. Ça vous tente ?

Découvrez nos offres d'emploi

Découvrez les histoires de nos