travaillerchezlidl.be

Travailler chez #TeamLidl
Offres d'emploi Login Favoris

"Ook zonder ervaring kreeg ik een kans bij Lidl."

Hero Nicky

Dromen van een job in IT.

Vroeger was ik verhuizer, maar ik droomde altijd van een job in IT. Niet vanzelfsprekend, want ik had geen diploma en geen ervaring. Maar toen vertelde mijn vrouw, die ook bij Lidl werkt, mij over een vacature bij IT-support. Ik heb gesolliciteerd, ben op gesprek mogen gaan, en voilà.

Image rich Nicky

Ruimte om al doende te leren.

Toen ik bij Lidl begon als IT’er, had ik alleen basiskennis. Maar ik kreeg intern een opleiding en veel ruimte om al doende te leren. Gelukkig klikte het ook meteen met de mensen in mijn team. De meeste tickets handel ik alleen af, maar natuurlijk weet ik niet alles. Geraak ik er zelf niet uit, dan is er altijd wel een collega die wil helpen.

Thuiswerk en flexibiliteit.

Ook mijn vrouw is heel blij met mijn carrièreswitch. Onze zoon is nu twee jaar en we werken allebei fulltime, maar kunnen meerdere dagen thuiswerken. En we hebben flexibele uren. Als ik eens vroeger moet stoppen om mijn zoontje op te halen bij de crèche, dan is dat geen probleem.”

Vous lancer en tant qu’informaticien ?

Nous ouvrons un nouveau magasin toutes les 3 semaines. Pour soutenir cette croissance, nous recherchons des professionnels de l'informatique fortement intéressés par le commerce de détail.

Découvrez nos offres d'emploi

Ontdek de verhalen uit onze